Ünlü Oyuncudan Evlilik Tavsiyesi!

Mert Kılıç’la mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, hem kariyeri hem özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu Güner, son olarak Ataşehir’de kameralara yansıdı. ‘Zübeyde, Analar ve Oğullar’ adlı filmde canlandırdığı ‘Zübeyde Hanım’ karakteriyle Hollywood Türk Film Ve Drama Günleri’ne davet edilen tek Türk kadın oyuncu olan Aslıhan Güner, filmle ilgili çok güzel yorumlar aldığını söyledi.

“BENİMLE EVLENMEYECEKSEN İLİŞKİYE DEVAM ETMEYELİM”

Daha önce verdiği bir röportajda oyuncu eşi Mert Kılıç’la sevgili olma süreçlerinde “Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim” dediği hatırlatılan Güner, şu ifadeleri kullandı: Ben net bir insanım ve açık sözlüyüm. Mert’e de ilişkimizin birinci ayında bunu sormuştum. O da bu söylemim sonrası biraz şaşırmıştı ama Mert’te aynı düşünceye sahip olduğu için akabinde babamla tanıştırmıştım. Evlilikte 10 yılı geride bıraktık.

Mert’e olan aşkım hiç eskimiyor. Sanki iki yıllık evli gibiyim, ona doyamıyorum. 10’uncu yıl için özel bir şey yapmadık çünkü her günümüz bu şekilde ilerliyor. Allah’a her zaman şükrediyorum ki Mert’le evlenmişim. Benim onunla geçirdiğim her anım çok özel. Onsuz hep bir yanım eksik gibi

‘En yakın arkadaşınızla evlenin’ açıklamasıyla da dikkat çeken güzel oyuncu, “Kör kütük aşk evliliğinin uzun soluklu olduğuna pek inanmıyorum. Esas olan sevgidir. Uzun süredir evli olan birisi olarak yineliyorum ki en yakın arkadaşınızla evlenin. Size her zaman arkadaşınız gözüyle de bakabilmeli eşiniz. Aşık olduğunuz, sevdiğiniz kişi her zaman size iyi hissettirmek için destek olabilir ama arkadaş aynı zamanda olaylara objektifte bakabilir. Ben en yakın arkadaşıma aşık oldum, en yakın arkadaşımı sevdim. Onun artısını hayatta hep yaşıyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x