Usta Analist: Bu Altcoin Uçacak, Bu İkisi İse Çökecek!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, orta ölçekli bir altcoin’in fiyatında önemli bir yükseliş için hazır olduğunu söylüyor. Analist ayrıca iki altcoin için çöküş öngörüyor. Son olarak lider kripto para Bitcoin için görünümünü güncelliyor.

LINK, bir sonraki döngüde büyük rakamlar elde edecek!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa yeniden yeşil bölgeye geri döndü. Altcoin Sherpa takma adlı usta analist, sosyal medya platformu X’teki 196.300 takipçisine son tahminlerini paylaştı. Analist, Blockchain oracle Chainlink’in (LINK) bir sonraki boğa piyasası döngüsünde muhtemelen aylar süren bir işlem aralığından çıkacağını söylüyor. Bu bağlamda analisti şu açıklamayı yapıyor:

LINK: Binlerce projenin temel altyapısını oluşturan en iyi altcoin projelerinden biri için 500 günlük birikim iyi. LINK’in bir sonraki döngüde büyük rakamlar elde edeceğini düşünüyorum. Muhtemelen elimde tutacağım birkaç taneden biri. Ancak şu anda iyi bir alım satım aracı değil.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Analistin grafiğinde LINK Mayıs 2022’den bu yana üst sınırı 9,33 dolar ve alt sınırı 5,52 dolar olan bir aralıkta işlem görüyor.

Altcoin Sherpa: Bitcoin bu rotayı izleyecek

Ardından analist lider kripto para Bitcoin’e (BTC) bakıyor. Altcoin Sherpa, BTC’nin muhtemelen 200 günlük basit hareketli ortalamayı (SMA) geçeceğini tahmin ediyor. Analist, bunun yükselişe işaret ettiğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, “BTC: yukarıda dört saatlik bir kapanış ve devamını görmek istiyor. Bir yeniden test de aslında sağlıklı olacaktır.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Analist, grafiğine bakarak muhtemelen Bitcoin’in 26.700 dolara çıkacağını tahmin ediyor. Bunun ardından ise 18 Eylül’e kadar 28.000 dolara yükselmeye devam etmeden önce 26.300 dolar seviyesini yeniden test edeceğini öne sürüyor. Bu arada, Bitcoin, son 24 saatte %1,3 artışla yazı sırasında 26.666 dolardan işlem görüyordu.

MATIC ilgi eksikliği nedeniyle çökecek!

Analist ayrıca ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) üzerinde de duruyor. Polygon’un 0,50 dolar seviyesindeki desteğini kaybetmesi halinde ticari ilgi eksikliği nedeniyle %42’den fazla düşüş görebileceğini öngörüyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

MATIC: Dürüst olmak gerekirse neden birinin bunu satın alacağından emin değilim. IMO (benim görüşüme göre) 0,30-0,45 dolar bölgesine geri döndü.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada MATIC, son 24 saatte %1,3 artışla yazı sırasında 0,52 dolardan işlem görüyordu.

Analist bu altcoin için çöküş öngörüyor

Son olarak Altcoin Sherpa, Bored Ape Yacht Club topluluğu ApeCoin’in (APE) yerel token’ının 1,14 dolar seviyesini tekrar test etmesi nedeniyle çöküş yaşayacağını öngörüyor. Analist, bu konudaki görüşlerini şu şekilde ifade ediyor:

APE: İşte bu yüzden genel olarak coinleri kilitlemezsiniz. Bu, bu sh.tcoin için son direniş. Bıçakla yakalamaktan hoşlanıyorsanız denemeye değer olabilir. Bununla birlikte, bunun yükselmesi için herhangi bir anlatı veya neden göremiyorum. NFT (non-fungible token) piyasası şu anda ölü.

Kaynak: Altcoin Sherpa

APE, son 24 saatte %0,1 artışla yazı sırasında 1,14 dolardan işlem görüyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort